OEMS BV
Administratieve software voor de uitzendbranche

 • Alles wat u wilt weten over uw personeel overzichtelijk bij elkaar.
  Vakantiedagen, salarisontwikkelingen, ziekteverzuim, een historisch overzicht per werknemer: voortaan beschikt u in een handomdraai over al uw personeelsinformatie. Niets ontgaat u nog. Niet het evaluatiegesprek met een medewerker, de noodzakelijke salarisverhoging en ook niet het bloemetje voor de verjaardag.
 • Duidelijk overzicht voor meer inzicht
  Van elke medewerker ziet u voortaan direct alle relevante informatie op uw scherm: adresgegevens, functie, telefoonnummers, e-mailadressen, etc. En u bent slechts enkele muisklikken verwijderd van honderden belangrijke gegevens, zoals salarisontwikkeling, gevolgde opleidingen, contracten, arbeidsverleden, vaardigheden, beoordelingsresultaten en nog veel meer. U kunt verder foto's invoeren en relevante ontwikkelingen in de gaten houden. Vertrouwelijke gegevens kunt u beveiligen met wachtwoorden.
 • Matchen van Personeel / Sollicitant vraag en aanbod
  De perfecte match tot stand brengen. Zoekt en matcht volledig automatisch en met grote trefzekerheid. Het vinden van de geschikte kandidaat voor een vacature, het vinden van de geschikte vacature voor een kandidaat.
complete oplossingen voor uw administratie, zowel standaardpakketten als maatwerkoplossingen
 • Gewerkte uren registreren en declareren
  Urenregistratie voldoet aan alle wensen van de veeleisende ondernemer. Het programma geeft een volledig inzicht in de besteding van uren en kosten. Wanneer de urenstaten zijn verwerkt in Urenregistratie kunnen allerlei overzichten en totalen berekend en ingezien worden. Deze overzichten kunnen zowel op het scherm worden getoond als worden afgedrukt.
 • Eenvoudig, maar krachtig factuurprogramma
  Het is een krachtig softwarepakket dat het gehele traject van offerte tot en met factuur volledig automatiseert. U kunt de gegevens van al uw crediteuren, debiteuren en overige relaties uitgebreid en overzichtelijk bijhouden. Per relatie kunt u meerdere contactpersonen invoeren..

 • Minder papier: sneller en efficiënter werken
  Softwarepakket maakt gebruik van standaardgegevens die u vooraf maar één keer goed hoeft in te vullen, zoals financiën, verlofdagen, etc. Vervolgens kunt u er probleemloos mee aan de slag. Verder vindt u een groot aantal standaardformulieren en rapporten die u eenvoudig kunt printen of bewerken. Zo maakt u snel adreslabels, overzichten van vakantiedagen, ziekteverzuim, salarissen, mailings naar werknemers, etc.